Jak to vnímám já: Když kluci choděj s klukama a chtěj dítě….

24. 07. 2017 20:20:00
No, když jsem si dneska přečetla titulek, že Ústavní soud dal rodičovská práva gayům, nevylítla jsem vzteky ze židle, protože by mi to bylo stejně houby platný. Jen jsem se přesvědčila v tom,

že s naší společností a vůbec s celým světem je něco v hodně velkém nepořádku... Poslední dobou se množí takové ty články o tom, jak je záměrem kohosi mocného a vlivného destrukce života na Zemi. Začíná to prý to rozbitím klasického pojetí rodiny, potom zánikem národů a nakonec dojde k destrukci samotné planety Země. Přičemž ti vyvolení už dávno budou bydlet na jiné planetě... ??? Množí se články o řízeném přesidlování lidí, o prosazování jiného vyznání, o tom, že vše do sebe zapadá jako soukolí, že jde o to, rozbít staré hodnoty a pořádky. Články vypadají jako bláboly, závěry jako pouhé sci-fi, ale kdo ví, zda na každém šprochu není pravdy trochu?

???

A pak znáte to: platí, co je psáno – to je dáno? Nebo je to jen jeden z nástrojů jak ovládat „stádo“ čtenářů a vzbuzovat v něm strach, nenávist, zlobu nebo naopak souhlasné kývání hlavami? Je to manipulace?

Kdo se asi tak v tom všem, co se za poslední měsíce v tak překotném sledu okolností děje má vyznat?

Taky ve vás hloubá takový ten červíček pochybností?

"Ale oni psali..."

"Oni říkali..."

"Ono se o tom nesmí mluvit..."

Šuškanda posledních měsíců nestojí ani nepadá a to i navzdory blížících se voleb na tom, kdo bude hlavou státu, ale kdo ubrání naší Zemi před vším tím zlem, co se sem valí... Šuškanda je o tom, že lidstvo spěje k definitivnímu zániku...

Tak jsem se zase trochu, jak bývá mým zvykem, přes Aljašku dostala k mému původnímu tématu.

Ale nebojte, já se k tomu tématu zase vrátím.

A sice ke gayům. Nebo k lesbičkám. Zkrátka k homosexuálním párům. V případě náklonnosti ženy k ženě je možná jednodušší pořídit si potomka, protože ženská má reprodukční orgány. Halt se jako “naoko“ někde s nějakým mužem zapomene a je to. Ovšem když se jedná o náklonnost muže k muži, to je sakra problém pořídit si potomka. Tedy myšleno ti dva spolu. S tímto příroda jaksi nepočítala. Samo sebou, že je možné, aby muž s mužem (nebo žena se ženou) tvořili pár. Už několik desítek let je tolerováno (tu s větší, tu s menší podporou), že homosexuální jedinci jsou eroticky přitahováni stejným pohlavím, ač ještě v minulých stoletích tato orientace byla chápána jako duševní porucha. Lidstvo s postupem času ovšem tolerantně připustilo, že ve výjimečných případech je to možné... Ale muž s mužem spolu potomka nezplodí, o tom žádná!

Odnepaměti se potomek rodí párům opačného pohlaví. Prostě to tak je dané i v přírodě. (Nebo jste přesvědčeni o tom, že případní homosexuální jedinci v přírodě vyhledávají alternativní způsoby pořizování si potomstva? Já ani nevím, zda se v přírodě, krom lidí, homosexualita vyskytuje.) Dobrá, když lidstvo konečně toleruje homosexuální páry, ale proč najednou by měly mít tyto páry možnost osvojovat si děti a vychovávat je? Taky vám to přijde jenom jako sobecká touha dospělého člověka, který si díky své jinakosti naklání běžné přirozenosti a možnosti na svojí stranu místo toho, aby respektoval to, že je jiný?

Na druhou stranu je tu hlas těch, že lepší, když je dítě osvojené někam, kde mu dají domov a lásku. Ano: osamělé, opuštěné dítě, které nemohou vychovávat biologičtí rodiče...Ačkoliv tolik dětí k dispozici není a poptávka je neskutečně velká. Stěží se uspokojí manželské páry čekající na osvojení...

Všichni ti, co nyní budou argumentovat právem dítěte, jsou jaksi mimo mísu. Ač je společnost už dost tolerantní, dítě v péči gayů (ale i lesbického páru) nebude mít ve společnosti nikdy na růžích ustláno a bude šikanováno, bude se cítit nedokonalé, bude mu chybět ten druhý výchovný vzor... Bude se ptát, proč nemá tátu a mámu jako ostatní děti? Ono zabezpečit základní potřeby a dát domov je jen jedna strana mince!

Takže přichází na řadu klinika s asistovanou reprodukcí. Jistě jste slyšeli i o náhradních matkách. Je tohle vše ve prospěch nyní velmi netradiční pojetí rodiny tvořící pár muž a muž? Je správné, aby náhradní matky rodily děti pro homosexuální páry? Nechci se nikoho dotknout, ale náhradní matku jsem ještě donedávna chápala jako ženu, která odnosí za jinou ženu dítě a to zejména z důvodu její nemožnosti otěhotnět kvůli nemoci nebo chybějícím reprodukčním orgánům po nemoci. Ale že by žena měla nosit dítě pro muže, jenom proto že ten nemá reprodukční orgány, to už mi zcela běžné nepřijde. Natož pochopitelné! To už mě ze židle zvedá... To už je proti přírodě, proti zvyklostem, proti pořádkům... Z mého pohledu mi tohle opravdu normální nepřijde...

No, nechci malovat čerta na zeď, ale čím víc náhradních matek,čím víc odebraných vajíček připravených k oplodnění, tím reálnější představa, že vyvolené ženy mohou být za pár desetiletí vhodné už jen k odnošení dětí. Taková Sexmise naruby. Svět plný mužů a ženy jen k tomu, aby rodily děti.

Že by sci-fi?

Prozatím má ještě ale příroda právo veta. Kdyby ho neměla, už dávno bychom se všichni rodili jako hermafrodité...

Ačkoliv kdo ví... ???

Autor: Ladislava Šťastná | pondělí 24.7.2017 20:20 | karma článku: 46.28 | přečteno: 9162x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 26 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 8.17 | Přečteno: 208 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 5.14 | Přečteno: 79 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 20.88 | Přečteno: 520 | Diskuse

Michal Merhaut

František Dvořák – archeologií proti nacistům

Do dveří kolínského muzea vešlo několik mužů, jeden po druhém, s potřebným časovým rozestupem. Hlavní bylo, ničím na sebe nepoutat pozornost okolí. Byl letní podvečer roku 1941.

18.3.2024 v 8:12 | Karma článku: 16.08 | Přečteno: 224 | Diskuse
Počet článků 394 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 885

Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...