Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnešní generace třicátníků není o nic horší ani o nic lepší než ty předchozí. Přestaňte si už na všechno stěžovat, třeba zjistíte, že to vůbec není tak hrozný.

2 0
možnosti

Zdá se mi, že zřejmě žijete v jiném světě. Často se pohybuji mezi mladými lidmi, a nevšimla jsem si, že by to bylo tak zlé.

Lidé se k nám chovají tak, jak si přejeme aby se chovali! Howgh!

2 0
možnosti
Foto

J70a10n31a 55M41a13j83o81v50á

28. 7. 2016 10:49

...a tak si s těmi chlapy přestaňte vyřizovat účty, ono to není k ničemu dobré. A mimochodem, Vaculík je tedy dost fešák i teď :-). Viděla jste ho do půl těla? ;-)

4 0
možnosti

Čemu se divíte? V době genderových studií, feministického kvičení, prosazování různých kvót do různých organizací kvůli údajné diskriminaci a často naprosto zvrhlého vnímání tzv. sexuálního obtěžování byste chtěla po mužích co? ;-)

Mohl bych vám tady vychrlit deset článků o tom, jak se chovaly a co musely stihnout ženy dříve a nyní. A nebylo by to zdaleka takové zevšeobecňování, jaké tady činíte vy. Mohl bych vám také říct, že ženy nevědí co chtějí, nedají pokoj, dokud toho nedosáhnou, aby toho následně trpce litovaly.

Když se žena chová jako dáma, jako k dámě se k ní pak muž (většinou), chová. Když se žena chová jako chlap....

2 0
možnosti
Foto

Paní Ladislavo, jste vdaná?:-) Pohled na chlapy spíše svědčí, že zklamaná. Výchova v rodině je klišé. Znám plno vzorných rodin a jejich budoucí "chlap" je neuvěřitelnej - v tom horším smyslu. Vnímáte, jak jste napsala, ale spíše brnkáte na všeobecnost a budou Vám přizvukovat podobně nespokojené. Hezký den přeji.V

4 0
možnosti

Já se vdávala v r.1991, zklamaná nejsem,ale vidím jak se chlapi a bohužel jich je většina,chovají. Manžel byl vychován k tomu aby byl gentleman,jeho maminka byla vzácná žena,z jedináčka vychovala chlapa. Syn od malička pouštěl sednout ženský,bez ohledu na věk,vše je jen o výchově a ta dost často selhává.

0 0
možnosti

Co odneseni nákupu.......,mě by stačilo,kdyby mě chlap pustil v tramvaji sednout, když nad ním stojím s 3 narvanejma taskama.:-)

0 0
možnosti

V55á58c51l33a25v 22M44a57c10h

28. 7. 2016 11:26

Protože má ty narvaný tašky jen dvě a batoh lahváčů.;-D?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS