Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc hezký i vtipný článek. Mám podobné problémy se zimou jako autorka, jen se navíc pohybuji jen díky francouzským holím. A to je teprve dobrodružství. Jen málokde posypáno, všude ledovka nebo sníh a pod ním zase kluziště. Do práce sice nemusím, ale venčit psí kamarádku je nutné i kdyby na sůl nebylo... Ty odporné a neestetické žluté flekance mne také ruší, takže se nadšeně připojuji k autorčině návrhu, i když si myslím, že je nám to oběma houby platné. No a jen tak pro zasmání- ten úraz jsem měla stejný, ale nebudete věřit, kde jsem k němu přišla. V noci, když jsem s nepochopitelného důvodu celou váhou dopadla na zadek, v bytě na lamino podlaze! Uplynuly dva roky a moje ocasní kost (jak kostrč nazývala dcera, když byla malá) stále bolí. A tak mne napadá, jestli bych neměla posypávat i podlahu...V

0 0
možnosti

Já ten hezký český jadrný výraz musela v titulku nahradit otazníky, páč se jednalo o vulgarismus. No, nevím???:-/ Znám mnohem vulgárnější výrazy, které naházím dost často i v blozích!

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik