Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-Dtakže ta muslimská moda halení těla i tváře má něco do sebe? Neměla by se zakazovat, ale od určitého věku být povinná;-D

ale když vidím některé ty mladičké holky, potetované, s kroužky v nose, obočí, často s nadváhou a faldy nechutně vytékající z příliš krýtkých triček, tvšechny ty butiky prodávající předražené značkové hadry, takže to nejde-ekonomie musí šlapat;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Také jsem cosi takového loni v létě potkala. Osobu podpíral zajíc cca o 50 let mladší. Ale vrásky v obličeji téměř nebyly, ten měla ta osoba dokonale vygumovaný. Jen se nemohla ani usmát:-). Věk prozradily právě vyzáblé vrásčité nohy, divný hrudník a nejistá chůze na šteklích. A ruce, tam je to vidět vždycky. Pak že druhá míza bere jen starší pány:-). Ti jen, pokud na to výše konta stačí, vzhled zase tak urputně neřeší.

0 0
možnosti
DT

Vždycky když slyším někoho takhle nepěkně o někom mluvit, představuju si, jak asi hodnotí okolí tu nepěkně mluvící osobu.

3 0
možnosti
ŠM

Laďko,nedávno byla i u nás v Pardubicích,potkala jsem ji v Tescu,asi ráda shopuje;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik