Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát by do těchto věcí neměl žádným způsobem zasahovat. Je to jen a jen záležitost těch zúčastněných.

6 1
možnosti
MP

A jak může projevit souhlas nebo nesouhlas to dítě?

4 0
možnosti
Foto

Článek mi mluví z duše a musím přiznat, že to vše mi připadá jako absolutní Kocourkov.

Homosexualita bývala trestná. Já ten německý paragraf ještě pamatuji

Als Homosexualität noch strafbar war: "§175 StGB - Unzucht zwischen Männern

http://www.juraforum.de/forum/t/als-homosexualitaet-noch-strafbar-war-175-stgb-unzucht-zwischen-maennern.15965/

A byl jsem samozřejmě proti té trestnosti. Ale je to jako vypustit džina z láhve, oni už nevědí, co by měli požadovat.

13 4
možnosti
Foto

Požadují jen stejná práva, jaká máte i vy. Proč s tím máte problém? Máte snad pocit, že jste nějak výjimečný, že jste něco lepšího a měl byste být nějak privilegován? V diskusích spíš předvádíte, že jste o dost horší.

4 1
možnosti
MN

1.) Rozsudek (českého) ústavního soudu v praxi poprvé uznal nadřazenost cizího zákona (státu Kalifornie) nad českým právním systémem. Český právní řád nepřipouští trv. "odnosení/početí dítěte cizímu jedinci (za úplatu)".

2.) Homosexuálové a lesbičky hlasitě vyžadují právo na osvojení dětěte, nebo jeho zplození cizí ženou. Ale nikdo se neptá na právo dítěte vyrůstat v rodině s biologickou markou a otcem, respektive se standardním vzorem rodiny tvořené mužem a ženou.

RvRvRv

12 4
možnosti
Foto

Zase ta standardní rodina. :-/:-(

3 6
možnosti
Foto

Moc tomu nerozumím. Takže dvě lesby si mohou pořídit dítě, protože mají reprodukční orgány? Zatímco gayové.. je nemají. Aha.

A když si jedna z lesbického páru otěhotní s mužem a ponechá si to dítě a bude ho vychovávat se svou partnerkou, v čem se to liší od situace, kdy si jeden z páru gayů pořídí dítě se ženou a bude ho vychovávat se svým partnerem? Je tomu snad tak, že když má muž a žena spolu biologické dítě, je toto dítě majetkem matky, a proto je v pořádku, když ho vychovává matka plus někdo, ale není v pořádku, když ho vychovává otec plus někdo?

9 4
možnosti

Samosebou, že to v pořádku není. V pořádku není, aby páry stejného pohlaví mohly vychovávat děti. Neberu jim to, že jsou schopni dát dětem domov, lásku a mít děti rádi, ale nikdo ale ještě neví, jak to ty děti poznamená. Jen jsem se snažila vylíčit, že lesbické ženy mají možnost přijít k dítěti přirozenou cestou... Takže asi tak. Rodinu ještě donedávna tvořil pár opačného pohlaví a děti. Dnes se pod pojmem rodina rozumí zcela jiné složení...Je to tak správně nebo špatně? Toť otázka...

3 3
možnosti
AR

Je to tak. První kroky sekularizace Evropy nastaly po Velké francouzské revoluci, kdy pomalu a jistě lidi pomatla touha být ředitelem nejen své osoby, ale i světa. Duchovno začalo ustupovat a náhradou měl být materialismus. Pocit, že lze dirigovat i přírodě nastal hlavně ve 20. století, kdy "moudré" hlavy měly názor, že jen člověk je pánem světa a určuje pokrokově a vědecky jeho budoucí tvář. Že tomu tak není začala Evropa pociťovat hned koncem minulého století. Bezbřehý rozklad rodin, mravů a ztráta duchovna vede takové země k vymření. To už není ta původní kultura Evropanů, která vyvedla zdejší země z otroctví a naučila je písmu, četbě a počítání. To je kultura nová, pokroková, vědecká, materialistická a ateistická. Že už i my vymíráme není tajemstvím a nejhůře jsou v Evropě na tom teď v Rusku. Pokud takovou kulturu Evropa neodvrhne, bude Evropu ovládat kultura jiná, která dbá na to, aby nevymřela!!

7 0
možnosti
JB

OSN vydalo na svých stránkách Plán depopulace Evropy. Nezdá se vám to, bohužel. Výchova dítěte lidmi stejného pohlaví je tenký neprozkoumaný led. Nedá se nijak zjistit, co to s těmi dětmi udělá. já si myslím, že by homosexuálové měli pochopit, že nemohou-li mít děti, je lepší žít bez nich. Mohou pomahat jinak...

28 1
možnosti
Foto

zažila jsem dokument, ktrý šel vážně hodně do morku kostí... se slzami, se vztekem, se sebepoškozením a agresí vůči sobě samému... o klukovi v holčičím těle a další část zcela naopak... jak ti dotyční byli opravdu zoufalí, jak se nenáviděli a toužili jeden se toho svého přirození zbavit a mít jednou dítě...jako ženská... já vím, je to trochu něco jiného, ale proč si osobujete verdikt - měli by pochopit? možná měli... protože kolem nich je moc málo těch, kteří chtějí tomu skutečnému bolu a upřímné snaze toho druhého - a toho v něčem jiného- naslouchat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik