Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Nám doporučili na škole na to nechodit, a to zejména kvůli tomu kousku, kde seTravolta chystá ven a vyskytuje se na plátně ve spodním prádle. Byla to prý pornografie nehodná soc. člověka;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SN

:-)......Navštívil jsem kino s manželkou, byl jsem z toho paf! Velmi spokojen. R^V

0 0
možnosti
MB

Uzmul jsem otci jeho luxus vůz Škodu 120 L a s holkou vyrazil na dovolenou. U kempu amfi - co dávají ? Nějakou Pomádu, říkám si, zase nějaká kravina. Opravdu já čuměl - nadšen. Teplo, Bratři Gibbové - Bee Gees . Krásné uvolnění v době budovatelů - Pak jsem šel budovat do stanu ... :-)

0 0
možnosti
PK

Čas je velmi relativní pojem... než se začaly natáčet první scény tohoto snímku, hlavní představitelé Sandy a Danny se osobně vůbec neznali. Ale protože John byl obrovský fanda Olivie , sebral v sobě veškerou odvahu a zaklepal na její dveře, aby se jí šel představit a byl to skvělý tanec.....a když se tvořil scénář k filmu, nepředpokládalo se, že by Danny tančil se Sandy během taneční soutěže. Údajně měl tancovat pouze s Cha-chou. Nicméně dvojice Travolta a Newton-John byli tak tanečně vybaveni, že na poslední chvíli se scénář přepsal. Scéna se tehdy točila v reálné školní tělocvičně, jenže ta neměla dostatečné odvětrávání. V den natáčení bylo v tělocvičně přes 46 stupňů. R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Jojo, pamatuju, chodil jsem tenkrát na prodavačskou, čili prakticky holčičí školu, a tam z toho taky všechny blbly. Kluci si ale dál tahali z burzy desky se svými hard- a glamrockovými oblíbenci a z nějakého travoltění měli jen srandu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik