Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi přes pade a cítím se nejlíp za posledních X let....Ten pan spisovatel - respektive jeho provokativní výrok - nestojí za pozornost, leda tak pousmání. Ale bohužel díky reakcím potrefených žen se mu dostalo kýžené pozornosti, kterou si nezaslouží ( alespoň a první pohled, a stupeň duševní nezralosti). Co se jeho knížek týče - něco od něj najdu a omrknu, zdali je alespoň schopný spisovatel. Ten týpek za mediální humbuk nestál a to je tak všechno.

0 0
možnosti
Foto

Já se s jednou padesátnicí seznámil a jsme spolu už 15 let. V

Ovšem je tu jeden háček, že v padesáti letech některé ženy zůstanou ženami a dámami, kdežto z jiných se stanou megery, harpyje, satorie, medúzy - A TAK PODOBNĚ.

0 0
možnosti
DS

Upřímně, dnes je mi 49 (tedy jsem skoropadesátnice) a o pana spisovatele bych si "neopřela ani kolo", a to jsem byla roky sama s dětmi. Jde o charisma a spoustu důležitostí. A ani jedno u něj nevnímám. Jde o to, aby se našli ti praví, aby si voněli a ne o věk jednoho či obou. U pana spisovatele jde dozajista o druhou mízu, nikoliv o názor. S manželem jsme se našli před pár lety a myslím, že by to panu spisovateli vysvětlil... tedy kdyby ho považoval za hodna sdělení názoru. Mějte se ráda, Laďko a kašlete na nablblé názory nablbých neznámých spisovatelů V

0 0
možnosti

J86a62k12u35b 67Š27o81l86c

10. 1. 2019 11:35

Vás opravdu uráží názor, že se mu líbí dvacítky a ne padesátky? To je prostě jeho pocit, má být korektní a říct, že mu sexy připadají všichni lidé?

Nicméně moje oblíbená scéna na toto téma je z filmu Marečku, podejte mi pero, kde paní Myslíková leští před panem Sovákem zrcadlo, aby lépe viděl, jaký je mladík.

1 0
možnosti
Foto

Není důležitý věk, ale talent k dané činnosti.

1 0
možnosti

To si můžete nakecávat, ale věk je prostě velice důležitý údaj. Hezká, milá čtyřicítka je prostě lepší než tlustá, nepříjmená dvacítka, ale když se budu rozhodovat mezi příjemnou dvacítkou a čtyřicítkou, volím dvacku. I s tou nevýhodou, že jí budou scházet zkušenosti (nejen sexuální)

1 0
možnosti
MP

Nechápu to pozdvižení. Řekl jen svůj názor. Každý má jiný vkus - jemu se prostě líbí mladší ženy, a například takovému Macronovi zase starší. Proč ho hned pranýřovat a urážet?

3 0
možnosti

J39a10k92u88b 64Š79o30l96c

10. 1. 2019 10:37

Protože feminismus, genderismus, korektnost atd. Ale tak dlouho budou napínat lano, až se ucho utrhne a veškerá svoboda a tolerance, které tady máme, půjdou do kelu.

2 0
možnosti

J26a11k97u75b 45Š84o23l77c

10. 1. 2019 8:55

V otázce přitažlivosti a sexu budou stereotypy asi navždy zachovány, a to zcela bez jakékoliv korektnosti. Nebo snad chcete nastavit nějaké kvóty, antidiskriminační nařízení apod.? Vyspí se s dvacetiletou Asiatkou, příště dostane přidělenou padesátiletou černošku nebo sedmdesátiletého bělocha? Opravdu nechápu, jak se takové vyjádření může někoho dotknout.

3 0
možnosti
BH

To jako že se budou střílet?

A komu to prospěje?

0 0
možnosti
FL

Zdá se, že po kampani Me Too startuje kampaň Why Not Me? Že někdo ženu obtěžuje je trestuhodné, ale prohlašovat, že ji obtěžovat nehodlá, to už je hodně přes čáru

7 0
možnosti
Foto

proti gustu žádný dišputát-také jsem to dneska ráno někde četla ale myslím že je to individuální názor ať si každý dělá co chce:-/

souhlasím s vámi že on teda nic moc není a upřímně-padesátiletý pupkatý chlap se s dvacetiletým vysportovaným klukem taky srovnávat nemůže-radši se podívám po pěkném než ošklivém chlápkovi ale neměla bych potřebu to nějak veřejně někde vytrubovat jako on

4 0
možnosti
Foto

Hmm, za pár dní mi bude 57 a vy byste taky u mě neměla šanci. Je to prostě individuální. Mé drahé polovičce bude v létě 50 a to je tak akorát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik