Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je škoda, že to vidíte takto a ne v celém kontextu. Nicméně za to rozhodně Pražáci nemohou. A ještě je škoda, že tato problematika by si zasloužila jít hlouběji do tématu. Jinak je fajn, že o tom píšete.

1 0
možnosti
IN

Souhlas, jen s názorem na Pražáky se lišíme. Šmejdi a zloději mohou být všude, když není kontrola, využijí toho, aby šidili a vydělávali. I ve středivěku se tak dělo, ale za zlodějnu se sekali ruce, máčeli je ve Vltavě:-).

V době socialismu byly tzv. ČS normy, podle kterých se smělo vyrábět i kontrolovat jejich doržování. Kdo tehdy pracoval v potravinářství, tak to znal. Ale sortiment výrobků byl malý, inspekce státní, hygienici i veterináři snáze stačili kvalitu uhlídat.

Nyní máme veliký výběr potravin i z dovozu, samozřejmě namátkové kontroly vše nepodchytí. Nakonec každý stát má jiný systém kontrol potravin. Po roce 1990 se mnoho kontrolních laboratorních pracovišť zrušilo ke škodě jakosti potravin. výrobků. Takže bohužel někdy nevíme, co konzumujeme, ale máme víc na výběr !

1 0
možnosti
FD

Ono vydělat na stát taky není jednoduché.

0 0
možnosti
MB

Když jsem viděl televizní záběry, kterak doslova táhnou na provaze! Nebohé, nemocné zvíře s dobrotivým pohledem v pokleku - Nic nehraji, tak mi zabylo zle! Tužba Mamonu je šílená! Zároveň, apoliticky - lehce upozorňuji, na nesmyslnost EET! Ty byly přece zřízeny v restauracích, za Jasným účelem. Aby se prostředí narovnalo a nešidilo! Pražáky bych nevinil - proč? Dokonce se může stát, že onen Restaurater je nevinej! On má Dodací list s Argentinským masem + Zničenou pověst! Prokazuje se, že EET nic neřeší - Kdo chce šidit - Pokračuje. Tedy vzhůru na 3+4 vlnu, s vyjímkiou zdražení prací řemeslníka - To opět nic nepřinese! :-)

3 0
možnosti
LH

Proč do podvodu s masem motate EET?

2 0
možnosti
DK

Hm..tak argentinské hovězí na jídelním lístku byl jen překlep...

0 0
možnosti
JA

Takže jste to odhalila: za všechno můžou Pražáci! To je na nobelovku.

Zapomněla jste přidat kavárníky a lepšolidi.

Já mám stejně geniální myšlenku: za všechno můžou vidláci, protože nám dodávají zkažené potraviny!

Rv

3 0
možnosti
Foto

Pane Alexo, souhlasím s Vámi. Jenom naprosto nechápu, kde se vzal ten šílený název "lepšolidi." R^

0 0
možnosti
Foto

Ty restaurace zavírají úplně jiné instituce než čoi, ale což, je třeba honem si pospíšit a do restauratérů kopnout, u Vás jsem to úplně nečekal. Jasně, zelináři, řezníci a hospodští.... asi Vám ušlo, že socialismus dávno skončil, věřte, že v tomto oboru se peníze dělají úplně stejně težko jako kdekoli jinde.

4 0
možnosti
Foto

jo, aještě pražáci, tak to je jasnýR^;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik