Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P42e40t88r 79Š92t32ě36p

15. 3. 2017 15:42

Paní si asi plete pracovní agentury s neziskovkami. Pracovní agentura = komerční firma, která zaměstnává pracovníky a jejich práci prodává jiným firmám jako službu. Neziskovka = pumpa na státní peníze.

0 0
možnosti

J69a29n 56H71y14n68e58k

15. 3. 2017 14:43

Pracovní agentury jsou takový podvod na daně a další odvody. Nemluvě o tom, že je to vlastně vykořisťování pracovní síly. Pokud nebude svoji úlohu v zaměstnanosti hrát úřad práce a pracovní agentura nebude pouze zajišťovat nábor do úrovně předání těchto lidí buďto pracovnímu úřadu nebo rovnou zaměstnavateli, pak je to pořád špatně. Proč je tu velký počet agentur? Protože se z toho pěkně žije několika málo jedincům.

0 0
možnosti

Vážená paní, přečetla jsem si nadpis a první odstavec. Konec. Kde jste přišla na to, že 200 agenturek se živí ze státního rozpočtu?! Rv

1 0
možnosti

Pracovní agentura je firma jako každá jiná. Soukromá. Stěžovat si na to, že to stát dělá blbě, je potom trochu mimo. Nebo si myslíte, že stát řídí málo a měl by řídit víc?

0 0
možnosti

A koncentrák bylo taky tak trochu jiné vězení že?

Teď jsem použil hodně ostré přirovnání, ale vím, že sedí. Moje žena za svobodna pracovala pro personální agenturu a co se týče agenturně zaměstnaných lidí - byly to jen čísla pracující za menší než minimální mzdu. Z té se jim strhávalo ještě něco za "ubytování", které k prasečáku fakt nemělo daleko. Neexistovalo nic jako bezpečnost práce, když se někomu něco stalo, byl vyměněn a postižený šupem kmital domů se dát dohromady. Přesčasy bez zaplacení a zákoník práce prostě neexistuje! Takto se pracuje s agenturními zaměstnanci.

Je to novodobá otročina označovaná za honosný název "outsourcing lidských zdrojů".

0 0
možnosti

paní Šťastná - nevnímáte to to moc - naopak jako v zrcadle viděno !! Tahle zem má chytré - umné lidi, jenže ti jsou v koutku a drzáci - milionáři neví co roupama ....

0 0
možnosti

Je az zarazejici jaky paskvil a pakarnu jsme vybudovali v teto demokracii a svobode.

1 0
možnosti

J26a98r19a 68R58a24n43k

14. 3. 2017 22:03

A presto ho budete volit:-(

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS