Diskuse

Jak to vnímám já: Znovuobjevené máslo...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G78e92o36r57g65e 24H47o71l52y

17. 7. 2017 21:27

Hezky napsano...a pokud vzpominam to uz Joseph Goebbels hlasal, ze margarine je jepsi nez maslo

0 0
možnosti

Respektuji váš názor, ať je to ten o másle, nebo jeho ceně, ale oponovala bych vašemu vyjádření, že Rama, nebo Flora je blivajs, který vám nechutná. Dobře, vám nechutná, ale proč hned blivajs (blavajs)? Např. někdo je alergický na kravské mlého a výrobky z nich, pak rád přijme Ramu, či Floru dělané z olejů a ač se vám to líbit nebude, tak jsou tyto výrobky pro někoho zdravější než máslo. Dělejte si co chcete, jezte si co chcete, ale prosím, buďte tolerantní k ostatním, ať si jedí co chtějí i ostatní. Jinak, dobrou chuť k tomu máslu a sádlu.;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Jojo jsme jak stádo, které slepě poslouchá pokyny pasteveckého psa.. Já máslo jím málo celý život. Ale sádlo se šnitlíkem na chleba? Vynikající! Babička to dělala nejlíp. Některá jídla bez zásmažky na špeku se nedají pozřít.

Pro inspiraci, v Ukrajině mají bezvadná másla i s certifikáty, které umožňují import do EU. V maloobchodě za 20,-Kč 250 g. Probuďte se dovozci!

0 0
možnosti

J68a18n 32J89e48n48i54c

4. 7. 2017 9:49

Nejde o probuzení, ale zisky a politiku. Když musí řetězce vozit máslo z EU, tak ho přece nebudou vozit z Ukrajiny... Vždyť se o tom pořád mluví, že velké řetězce zpřednostňují západní máslo i před tím českým, tak nějaká Ukrajina jim leží víte kde ...

0 0
možnosti
Foto

Vcelku souhlas, jen si vybavuji nějaký nedávný článek, že za současnou cenu másla může i zvýšený vývoz do Číny. Číňani platí dobře, takže evropští producenti nemají důvod podbízet se domácím zákazníkům nízkými cenami.

0 0
možnosti