Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ve čtyřiceti jsou zdravotně odrovnaní hlavně řemeslníci jako zedníci, dlaždičkáři a podobné profese.

0 0
možnosti

No,tak nevím,ale někde jsem četl,že u nás stoupá počet pracujících důchodců.Vymlouvají se na malý důchod,ale jak jsem se přesvědčil,tak ti "pracující" důchodci mají poměrně slušné důchody.Takže pak se nedivme,že se zvyšuje odchod do důchodu.

0 2
možnosti

J36a94n 28S70ý77k71o51r70a

25. 8. 2016 8:29

Co považujete za "poměrně slušný důchod"??

1 0
možnosti

....je mi 42 a s důchodem nepočítám, činím (nefinanční, přesto investiční) opatření a nic víc dělat nemohu. Člověk i přes všechny prognózy o důchodovém věku neví dne ani hodiny, takže strachovat se předem, co bude, když to nevím - to bych si mohla rovnou jít lehnout někam blízko hřbitova a čekat až to na mně přijde ;-)

0 0
možnosti

Dobré téma. Bylo mi 57 a jako byvší novinář jsem horko těžko sháněl práci - už jsem se chystal pod most, lépe řečeno jsem vyhledal co nejlevnější bydlení a uvažoval, že ukončím penzijní připojištění, přestože přijdu o státní příspěvek. Nakonec mě jeden nadšenec platil za psaní ještě tři roky, horko těžko jsem se dožil předčasného důchodu ve 62. Přeju všem mladším generacím, aby si hledání práce po 60 užili aspoň tak jako já. ;-D Co se týče autorky blogu, až půjde v 65 (odhaduju podle fotky, kde vypadá tak na 40) do důchodu, třeba už ten svůj ranč ani mít nebude, protože ho bude muset prodat, aby přežila bez práce.

1 0
možnosti

Děkuji za kompliment, :-)Do důchodu to mám ZATÍM za 10 let a nějaký ten měsíc.. a 35 let už chodím do zaměstnání. No jo no, naše mamky už pomalu v našem věku stříhaly metr a těšily se na důchod...Tak uvidíme nakolik svěží budeme v těch pětašedesáti...necháme se překvapit!

0 0
možnosti
Foto

J59a86n92a 53M45a23j81o60v34á

24. 8. 2016 20:27

Takže pokud se starám o své zdraví a životní styl, půjdu do důchodu později než na sebe kašlající hospodský povaleč s cigaretou na rtu? To by se mi fakt nelíbilo.

2 1
možnosti

staráme se přeci pro sebe, nikoli pro organizace ;-) Takže heslo zní "živé nás nedostanou!" ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik